ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Výraz:Hledat
Kde hledat:
Vše, co jste chtěli vědět o Ghí - přehledně v otázkách a odpovědích.
Ghí
Elixi
10.04.2018
Jestli jste posedlí užíváním různých zelených doplňků stravy, podívejte se po Spirulině. Jedná se o sinici, jejíž buněčná stěna je tvořena polysacharidem, který je pro lidské tělo lehce stravitelný a tak jeho unikátní živiny jsou jednoduše vstřebá.
Allnature Spirulina tablety RECENZE
Blogerka Fairychain
15.04.2018
Jestli mě lákají výživové doplňky na vlasy, bývají to vždy ty s obsahem kolagenu. Ten obsahuje i Clarie Beauty Hair, což je zcela přírodní produkt na podporu růstu vlasů.
EuropePharma Clarie beauty hair RECENZE
Blogerka Fairychain
05.04.2018
Doplněk stravy obsahuje 60 tablet, což znamená, že vám doplněk stravy vydrží na dva měsíce. Hlavní chloubou v tomto produktu je vitamin B5 (201% DDD) a vitamin B6 (288% DDD).
Allnature Hair formula 2G RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
20.3.2018
Zjistila jsem, že na provonění celé místnosti stačí pouze jedno krátké stříknutí. Vůně se rozptýlí a vydrží vonět dlouho.
Energy Spiron RECENZE
Lenka Tichá
20.3.2018
Během spánku naše tělo i mysl regenerují. Kvalitní spánek je tudíž pro naše zdraví zásadní. Přinášíme Vám několik tipů, jak Váš zdravý spánek podpořit.
Jak na kvalitní spánek? Poradíme.
Elixi
20.3.2018
Vlasy - koruna krásy. Není divu, že spousta z nás touží po dlouhých a zdravých vlasech. Poradíme Vám, jak podpořit a urychlit jejich růst. Výsledky zaručeny!
Vlasy nerostou? Víme, jak jim pomoci!
Elixi
1.3.2018
Alpecin posiluje vlasy přímo u kořínků, stimuluje vlasový růst, zabraňuje a zároveň předchází genetickému úbytku vlasů. Jak vyhovoval naší zákaznici? Dočtete se v recenzi.
Šampon Alpecin C1 na podporu růstu vlasů RECENZE
Radka Zapletalová
1.3.2018
Jaké mohou být příčiny únavy a jak se proti nim účinně bránit, včetně 11 jednoduchých tipů.
Jste stále unavení? Víme proč a máme řešení.
Elixi
27.2.2018
Marilou BIO je značka, jejíž původ můžeme najít ve Francii a říká se, že francouzsky mají velmi rády svou kosmetiku. Ani se tomu nedivím. Marilou BIO je totiž 100% přírodní značka a jak má i v názvu, jedná se o bio kosmetiku.
Marilou BIO Sada pleťové kosmetiky RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
26.2.2018
Čtěte 6 zaručených tipů, jak podpořit Vaši snahu otěhotnět.
6 tipů, jak podpořit snahu o miminko
Elixi
20.2.2018
Účinný pomocník při potížích s ženskými reprodukčními orgány a hormonálním systémem.
Energy Gynex 30 ml RECENZE
Ludmila Prokopová
20.2.2018
Tento prášek má opravdu chuť jako zralé banány a podle mě je to jednoduché a přírodní ochucovadlo.
Allnature Banánový prášek BIO 200 g RECENZE
Blogerka Fairychain
15.2.2018
Co na strie? Způsobů, jak se zbavit strií je mnoho. Jak na to se dočtete v dnešním článku.
Strie - velký strašák v těhotenství. Jak jim předejít?
Michaela Hynková
22.1.2018
Bohužel mnoho lidí nemá o lepku dostatek informací a nakupují předražené jídlo, které nemusí být vždy zdravé. Důležité je číst informace o složení na obalech výrobku a nenechat se zmást reklamou.
Je lepek opravdu takový strašák?
Michaela Hynková
8.1.2018
    Ostatní kategorie: