ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Seřadit619 produktů
Pojem dieta je určitě známý všem, ať už ho skloňujeme jakkoliv. Jsou lidé, kteří drží různé diety v průběhu kalendářního roku nebo zkoušejí několik druhů, dokud nenajdou ten správný s účinkem. Jedním z druhů diet je i redukční dieta.
Redukční dieta učí trpělivosti, pevné vůli a přináší odměnu
Beáta Rampáková
20.11.2017
Dudlík má své pro a proti, dítě uklidňuje a pomáhá mu ulevit od bolavého bříška. Většina rodičů si není jistá, kdy je ten správný moment ho odebrat.
Odnaučení dudlíku – víte, kdy je ten správný čas?
Michaela Hynková
9.11.2017
Mrazem sušené ovoce mě natolik uchvátilo, že jsem se rozhodla mu věnovat samostatný článek.
Mrazem sušené ovoce Allnature RECENZE
Blogerka MaruškaVEG
6.11.2017
Musím uznat, že pudr bude vhodný pro ty ženy, co jim stačí jemné přepudrování a nepotřebují celodenní fixaci.
Pudr Beige diaphane Bo.ho 4,5 g a Lak na nehty Mystic Bo.ho 5 ml RECENZE
Blogerka Drews Beauty
3.11.2017
Musím ale uznat, že od té doby, co krém používám, sama cítím, že mám pleť hydratovanější ....
Arganový pleťový krém Diet Esthetic 50 ml  a Včelí krém proti vráskám Diet Esthetic 50 ml RECENZE
Blogerka Drews Beauty
2.11.2017
Každý den potřebujeme určité množství vitamínů, abychom byli zdraví. Například vitamín D a vápník pro zdravé kosti, vitamín C pro silnou imunitu a vitamín A pro dobrý zrak.
Doplňky výživy, které fungují
Michaela Hynková
19.10.2017
Kokosový olej vyniká na rozdíl od jiných rostlinných olejů svým všestranným použitím. Využití kokosového oleje může být jak vnitřní, tak vnější.
10 a více způsobů využití kokosového oleje
Kateřina Doul
6.10.2017
Značku bo.ho jsem si zamilovala, její perfektní koncept, produkty a provedení vás okouzlí. A jak jednou zkusíte sami poznáte, že nejde přestat a lákají vás další a další kousky.
Oční stíny Noisette Bo.ho 2,5 g RECENZE
Blogerka The world of makeup
2.10.2017
Aminokyseliny jsou dusíkaté organické sloučeniny, které tvoří základní stavební kámen organismu, dodávají mu energii, regulují všechny metabolické procesy, podílejí se na tvorbě svalů, orgánů, kůže, vlasů a jsou nezbytné pro zdraví.
Aminokyseliny, jsou skutečně potřeba?
Michaela Hynková
2.10.2017
    Ostatní kategorie: