ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Výraz:Hledat
Kde hledat:
Kojící matky, které se chtějí vrátit do práce, studují, jejich miminko se narodilo předčasně nebo jen potřebují větší flexibilitu mohou mléko odstříkat a použít později.
Návod, jak odstříkat a skladovat mateřské mléko
Michaela Hynková
05.09.2018
Ketogenní dieta je velmi populární u profesionálních kulturistů nebo fitness trenérů, ale i u široké veřejnosti. Stále se ale najdou lidé, kteří o ní neslyšeli nebo plně neporozuměli jejímu významu. V tomto článku se proto pokusím vše pořádně vysvětlit.
Ketogenní dieta a její priority
Tereza Župová
05.09.2018
Víte, jak se o své tělo správně starat? V článku najdete plno tipů!
Vaše zdraví je ve vašich rukou!
Tereza Župová
18.07.2018
Deodorant neobsahuje hliníkové soli, pouze čistě přírodní esenciální oleje. Neucpává tedy póry a přirozené regulační funkce pokožky jsou plně zachovány.
Weleda DEO roll-on citrus a granátové jablko RECENZE
Bloggerka All My Cosmetics
18.07.2018
Koupel v této soli uvolňuje nervový systém, utišuje bolest zad a končetin a celkově uvolňuje tělo a svalové napětí.
Epsomská sůl s mateřídouškou RECENZE
Kosmetickazavislacka
14.8.2018
Lahodné svačinky a lyofilizovaný ananas od Allnature vyzkoušela bloggerka Kosmetickazavislacka.
Allnature Svačinky a Lyofilizovaný ananas RECENZE
Kosmetickazavislacka
14.8.2018
Ořechy jako dárek zdarma
Dárek -  ořechy
Elixi
6.6.2018
Vegetariáni musí více dbát na to, aby byla jejich strava pestrá a hlavně bohatá na bílkoviny.
Zdravé dobroty a doplňky stravy pro vegetariány
Bloggerka All My Cosmetics
18.08.2018
Citrusový sprchový krém mě velmi zaujal svou krásnou, nijak nevtíravou vůní pomerančů a citronů, což je skvělé, protože nemám ráda příliš intenzivní vůně.
Weleda sprchové krémy citrus a levandule RECENZE
Bloggerka Lifeasiknowit_katka
10.07.2018
Zelený jíl se v kosmetice i lékařství používá už několik tisíciletí. Čím je tak jedinečný?
Zelený jíl - zázrak pro pleť i vlasy
Kristýna Mlatečková
10.07.2018
Vypadá jako cukr, sladí jako cukr, ale neobsahuje žádné kalorie.
Erythritol - král mezi alternativními sladidly
Kristýna Mlatečková
29.06.2018
Ketonová dieta se většinou používá k léčbě nebo k prevenci některých chronických onemocnění, jako například onemocnění srdce, diabetes a obezity.
Low carb stravování
Michaela Hynková
12.06.2018
Díky chemickým látkám ve stravě, pesticidům a znečištěnému ovzduší se v těle usazují toxiny, které zatěžují tlusté střevo a trávení. Je-li tlusté střevo zaneseno přemírou škodlivých látek, pak neplní zcela svoji funkci a ohrožuje celkové zdraví.
Výhody očisty tlustého střeva
Michaela Hynková
07.06.2018
Od té doby, co užívám výrobek Křemelina, se velmi zlepšila kvalita mých nehtů, netrápí mě nadýmání, mám pravidelnou stolici a pociťuji, že mám více energie.
Allnature Křemelina RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Co vám budu povídat, Svačinka do mě zajela jak Němci do krytu, skvěle mě zasytila i bez jogurtu a splnila tak svůj účel.
Allnature Svačinky + Mrazem sušené ovoce RECENZE
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Na obou produktech se mi velmi líbí papírový obal, který skutečně oceňuji. Osobně miluji tyto papírové obaly, tímto mi značka Bo.ho doslova pohladila duši. Papírový obal navíc ještě více vyzdvihuje to, že se jedná o přírodní kosmetiku.
Přírodní dekorativní kosmetika Bo.ho RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Epsomská sůl si během staletí získala velkou oblibu. Jakým způsobem ji však používat a jaké má na naše tělo účinky?
Epsomská sůl
Kristýna Mlatečková
24.04.2018
Vše, co jste chtěli vědět o Ghí - přehledně v otázkách a odpovědích.
Ghí
Kristýna Mlatečková
10.04.2018
Jedná se o doplněk stravy, který vytvořen z prvotřídních a pečlivěvybraných extraktů bylin. Působí antioxidačně, podporuje iminitní systém těla, rovnováhu mikroflóry a umí dokonale působit na hormonální systém.
Energy Gynex RECENZE
Blogerka Fairychain
04.06.2018
Kmín běžně používáme v kuchyni, avšak je známý i v likernictví, konzervárenství a farmacii, neboť má široké využití pro lidské zdraví. Je vhodný pro podporu imunitního systému a očistu organismu.
Sanct Bernhard Černý kmín kapsle RECENZE
Blogerka Fairychain
02.05.2018