ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Seřadit611 produktů
Olej, který dobře znaly již naše babičky a který se právě nyní opět těší velké popularitě, pochází z oblíbené okrasné rostliny. Jedná se o všestranného pomocníka, který má své místo jak v domácí lékárně, tak coby vynikající kosmetika.
Tajemství ricinového oleje
Kateřina Doul
14.9.2017
Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Olivia Garden: Hřeben Ceramic + Ion Supreme Combo Brush Pink RECENZE
Blogerka Beauty by K.
6.9.2017
Po použití je pokožka pěkně čistá, jemná a hladká a dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět.
Zuccari: Fordren Pancia Piatta Zuccari ploché břicho 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
5.9.2017
Kvalitní hořká čokoláda je plná vitamínů a antioxidantů, které mají pozitivní přínos pro zdraví a také vám může pomoci zhubnout.
Jste závislí na sladkém? Kvalitní čokoláda vám neuškodí
Michaela Hynková
4.9.2017
Těhotenství je období, kdy se mění ženské tělo a vytváří se úplně nový organismus. To si žádá hodně energie a bez vitamínů se neobejdeme. Jaké jsou nejlepší vitamíny pro těhotné?
Vitamíny v těhotenství
Šárka Stuchlíková
29.8.2017
Máte rádi sušené ovoce? Možná jste se už setkali s termínem lyofilizované ovoce, které přineslo revoluci v sušení ovoce. Pokud vám tento termín dosud ale nic neříkal, rádi vám jej v dnešním článku více přiblížíme.
Co znamená lyofilizované ovoce?
Kateřina Doul
24.8.2017
Příčinou špatné funkce metabolismu je nedostatek pohybu, stres a špatná strava, proto je dobré se držet 9 základních doporučení od výživových odborníků, jak ovlivnit intenzitu metabolismu.
Půst: ideální nastartování metabolismu
Michaela Hynková
21.8.2017
Na pleti jen lehce chladí, nezasychá, nemizí, nepne. Smýt jde snadno.
Pleťová maska s výtažky z moře pro regeneraci pleti Marilou BIO 75 ml RECENZE
Blogerka Na vlastní kůži
17.8.2017
Chutnaly třešňové bonbony od značky Sanc Bernhard blogerce Beauty by K.?
Sanct Bernhard Bonbóny BIO třešeň 170 g RECENZE
Blogerka Beauty by K.
7.8.2017
    Ostatní kategorie: