ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Seřadit596 produktů
Podle odborníků má největší podíl na redukci váhy strava a cvičení je až na druhém místě. Zde jsou nejčastější omyly při hubnutí, kterých je třeba se vyvarovat.
10 nejčastějších omylů při hubnutí
Michaela Hynková
28.7.2017
Pokud chcete vybrat ten nejlepší spalovač tuků, nejdůležitější věcí je pochopit princip jak fungují.
Spalovače tuků - volte jejich důsledně a používejte s rozumem
Beáta Rampáková
24.7.2017
Růst prvních zoubků je velkým okamžikem nejenom pro dítě, ale i pro rodiče. Na co se připravit a jak dítěti pomoci překonat toto období co nejlépe?
První zoubky: Na co by se rodiče měli připravit?
Šárka Stuchlíková
21.7.2017
Příloha je důležitou součástí pokrmů a v žádném případě by se neměla vynechávat. Je nezbytným zdrojem sacharidů, které dodávají energii, podporují činnost mozku, pomáhají trávit bílkoviny a večer připravují tělo ke spánku.
Přílohy ano, ale pozor jaké zvolíte!
Michaela Hynková
17.7.2017
Redukčních diet existuje nespočet a je velmi těžké si mezi nimi vybrat, protože po čem jeden zhubne, druhý může přibrat. Jaká jsou jejich rizika a kdy mohou prospět zdraví?
6 nejčastějších diet
Michaela Hynková
14.7.2017
Zkrátka a jasně, dobré jsou všechny tři, a pokud hledáte zdravější alternativu sladkých tyčinek, je to jasná volba.
Trio proteinových tyčinek
Blogerka Na vlastní kůži
10.7.2017
Nadbytečných kilogramů získaných během těhotenství se dá zbavit pouze zdravou stravou, správnými cviky na hubnutí, kojením a pravidelným spánkem, což s malým novorozencem není vůbec snadné.
Jak efektivně zhubnout po porodu?
Michaela Hynková
3.7.2017
Po použití je pokožka pěkně čistá, jemná a hladká a dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět.
Šampon a sprchový gel s vůní vanilky a jablka Charlotte Family BIO 500 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
19.6.2017
Víte jak vyrobit krém z bambuckého másla, který lze použít na celé tělo včetně pleti?
Jak vyrobit krém z bambuckého másla?
Kateřina Doul
12.6.2017
    Ostatní kategorie: