ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Výraz:Hledat
Kde hledat:
Čtěte 6 zaručených tipů, jak podpořit Vaši snahu otěhotnět.
6 tipů, jak podpořit snahu o miminko
Elixi
20.2.2018
Účinný pomocník při potížích s ženskými reprodukčními orgány a hormonálním systémem.
Energy Gynex 30 ml RECENZE
Ludmila Prokopová
20.2.2018
Tento prášek má opravdu chuť jako zralé banány a podle mě je to jednoduché a přírodní ochucovadlo.
Allnature Banánový prášek BIO 200 g RECENZE
Blogerka Fairychain
15.2.2018
Co na strie? Způsobů, jak se zbavit strií je mnoho. Jak na to se dočtete v dnešním článku.
Strie - velký strašák v těhotenství. Jak jim předejít?
Michaela Hynková
22.1.2018
Bohužel mnoho lidí nemá o lepku dostatek informací a nakupují předražené jídlo, které nemusí být vždy zdravé. Důležité je číst informace o složení na obalech výrobku a nenechat se zmást reklamou.
Je lepek opravdu takový strašák?
Michaela Hynková
8.1.2018
Dneska pro vás mám značku, která u nás není až tak rozšířená, ale podle mě je to velká škoda, protože bych ji zatím řadila mezi top 3 značky přírodní kosmetiky.
BO.HO kosmetika RECENZE
Blogerka The word od makeup
8.12.2017
Určitě ale mohu potvrdit, že je viditelné zlepšení stavu pokožky, která je hladká a zpevněná.
Eveline Slim Extreme 4D Gold sérum na hubnutí a tvarování 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
29.11.2017
Pojem dieta je určitě známý všem, ať už ho skloňujeme jakkoliv. Jsou lidé, kteří drží různé diety v průběhu kalendářního roku nebo zkoušejí několik druhů, dokud nenajdou ten správný s účinkem. Jedním z druhů diet je i redukční dieta.
Redukční dieta učí trpělivosti, pevné vůli a přináší odměnu
Beáta Rampáková
20.11.2017
Dudlík má své pro a proti, dítě uklidňuje a pomáhá mu ulevit od bolavého bříška. Většina rodičů si není jistá, kdy je ten správný moment ho odebrat.
Odnaučení dudlíku – víte, kdy je ten správný čas?
Michaela Hynková
9.11.2017
    Ostatní kategorie: