ČLÁNKY A RECENZE

Vybrat správný produkt ze sortimentu kosmetiky či doplňků výživy pro vaše zdraví není snadné. Proto jsme pro vás ve spolupráci s profesionály, recenzenty, doktory a blogery připravili články na nejrůznější témata a nezávislé recenze, které vám přiblíží chutě, dojmy či výsledky jednotlivých produktů. Bude tak snazší vybrat si ten správný výrobek přímo pro vás. Texty jsou vhodné pro širokou veřejnost, zajímavým počtením však budou i pro náročné čtenáře.

Autor
Zobrazit produkty
Výraz:Hledat
Kde hledat:
Ořechy jako dárek zdarma
Dárek -  ořechy
Elixi
6.6.2018
Deodorant neobsahuje hliníkové soli, pouze čistě přírodní esenciální oleje. Neucpává tedy póry a přirozené regulační funkce pokožky jsou plně zachovány.
Weleda DEO roll-on citrus a granátové jablko RECENZE
Bloggerka All My Cosmetics
18.07.2018
Citrusový sprchový krém mě velmi zaujal svou krásnou, nijak nevtíravou vůní pomerančů a citronů, což je skvělé, protože nemám ráda příliš intenzivní vůně.
Weleda sprchové krémy citrus a levandule RECENZE
Bloggerka Lifeasiknowit_katka
10.07.2018
Zelený jíl se v kosmetice i lékařství používá už několik tisíciletí. Čím je tak jedinečný?
Zelený jíl - zázrak pro pleť i vlasy
Kristýna Mlatečková
10.07.2018
Vypadá jako cukr, sladí jako cukr, ale neobsahuje žádné kalorie.
Erythritol - král mezi alternativními sladidly
Kristýna Mlatečková
29.06.2018
Ketonová dieta se většinou používá k léčbě nebo k prevenci některých chronických onemocnění, jako například onemocnění srdce, diabetes a obezity.
Low carb stravování
Michaela Hynková
12.06.2018
Díky chemickým látkám ve stravě, pesticidům a znečištěnému ovzduší se v těle usazují toxiny, které zatěžují tlusté střevo a trávení. Je-li tlusté střevo zaneseno přemírou škodlivých látek, pak neplní zcela svoji funkci a ohrožuje celkové zdraví.
Výhody očisty tlustého střeva
Michaela Hynková
07.06.2018
Od té doby, co užívám výrobek Křemelina, se velmi zlepšila kvalita mých nehtů, netrápí mě nadýmání, mám pravidelnou stolici a pociťuji, že mám více energie.
Allnature Křemelina RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Co vám budu povídat, Svačinka do mě zajela jak Němci do krytu, skvěle mě zasytila i bez jogurtu a splnila tak svůj účel.
Allnature Svačinky + Mrazem sušené ovoce RECENZE
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Na obou produktech se mi velmi líbí papírový obal, který skutečně oceňuji. Osobně miluji tyto papírové obaly, tímto mi značka Bo.ho doslova pohladila duši. Papírový obal navíc ještě více vyzdvihuje to, že se jedná o přírodní kosmetiku.
Přírodní dekorativní kosmetika Bo.ho RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Epsomská sůl si během staletí získala velkou oblibu. Jakým způsobem ji však používat a jaké má na naše tělo účinky?
Epsomská sůl
Kristýna Mlatečková
24.04.2018
Vše, co jste chtěli vědět o Ghí - přehledně v otázkách a odpovědích.
Ghí
Kristýna Mlatečková
10.04.2018
Jedná se o doplněk stravy, který vytvořen z prvotřídních a pečlivěvybraných extraktů bylin. Působí antioxidačně, podporuje iminitní systém těla, rovnováhu mikroflóry a umí dokonale působit na hormonální systém.
Energy Gynex RECENZE
Blogerka Fairychain
04.06.2018
Kmín běžně používáme v kuchyni, avšak je známý i v likernictví, konzervárenství a farmacii, neboť má široké využití pro lidské zdraví. Je vhodný pro podporu imunitního systému a očistu organismu.
Sanct Bernhard Černý kmín kapsle RECENZE
Blogerka Fairychain
02.05.2018
Jestli jste posedlí užíváním různých zelených doplňků stravy, podívejte se po Spirulině. Jedná se o sinici, jejíž buněčná stěna je tvořena polysacharidem, který je pro lidské tělo lehce stravitelný a tak jeho unikátní živiny jsou jednoduše vstřebá.
Allnature Spirulina tablety RECENZE
Blogerka Fairychain
15.04.2018
Jestli mě lákají výživové doplňky na vlasy, bývají to vždy ty s obsahem kolagenu. Ten obsahuje i Clarie Beauty Hair, což je zcela přírodní produkt na podporu růstu vlasů.
EuropePharma Clarie beauty hair RECENZE
Blogerka Fairychain
05.04.2018
Doplněk stravy obsahuje 60 tablet, což znamená, že vám doplněk stravy vydrží na dva měsíce. Hlavní chloubou v tomto produktu je vitamin B5 (201% DDD) a vitamin B6 (288% DDD).
Allnature Hair formula 2G RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
20.3.2018
Zjistila jsem, že na provonění celé místnosti stačí pouze jedno krátké stříknutí. Vůně se rozptýlí a vydrží vonět dlouho.
Energy Spiron RECENZE
Lenka Tichá
20.3.2018
Během spánku naše tělo i mysl regenerují. Kvalitní spánek je tudíž pro naše zdraví zásadní. Přinášíme Vám několik tipů, jak Váš zdravý spánek podpořit.
Jak na kvalitní spánek? Poradíme.
Kristýna Mlatečková
20.3.2018
Vlasy - koruna krásy. Není divu, že spousta z nás touží po dlouhých a zdravých vlasech. Poradíme Vám, jak podpořit a urychlit jejich růst. Výsledky zaručeny!
Vlasy nerostou? Víme, jak jim pomoci!
Kristýna Mlatečková
1.3.2018