Čokoládové preclíky

Ingredience:
½ šálku vanilkového proteinového prášku
1/8 šálku kokosového oleje (roztavený)
4 PL kokosové moučky
¼ šálku mandlového mléka
5 čtverečků hořké čokolády

Postup:
V míse smícháme proteinový prášek, kokosový olej, kokosovou mouku, mandlové mléko a vypracujeme si z toho těsto. Těsto vyválíme a vykrajujeme preclíky pomocí preclíkové formy. Preclíky poklademe na plech a dáme je do trouby na 10 minut na 160 ° C. Rozpustíme si čokoládu na páře (dáme si skleněnou mísu na hrnec s vroucí vodou) a obalíme preclíky v čokoládě. Nakonec si můžete preclíky posypat ozdobnými bonbony a poté vložte do chladničky na cca 30 minut.

Autor: Adriana Nagyová