RAW sváteční ovocný koláč

Složení:
2 šálky datlí
2 šálky mletých mandlí
1 šálek sušeného ovoce mix
½ šálku sušených brusinek
½ šálku strouhaného kokosu
⅓ šálku javorového sirupu
kůra a šťáva z 1 citronu
kůra a šťáva z 1 pomeranče
½ šálku nasekaných ořechů
½ lžičky vanilkového prášku
1 lžička mletého zázvoru
1 lžička skořice
½ lžičky muškátového oříšku
špetka soli

Postup:
Všechny přísady kromě sušeného ovoce a brusinek rozmixujte. Přidejte ovoce a promíchejte rukou a vložte do požadované formy. Vložte do chladničky nejméně na dvě hodiny. Jakmile bude raw sváteční koláč dostatečně pevný, nařežte ho na čtverečky a podávejte.

Autor: Denisa Procházková