RECENZE

Vybrat si produkt, který vám bude vyhovovat pouze podle popisku či obrázku, je někdy téměř nemožné, zvláště v oblasti kosmetiky a výživových doplňků. Proto pro vás ve spolupráci s odborníky, ale i nadšenými kvalitními blogery připravujeme nezávislé recenze, které vám pomůžou se zorientovat, zda je daný produkt pro vás vhodný či vám více bude vyhovovat jiný.

Autor
Zobrazit produkty
Výraz:Hledat
Kde hledat:
Ořechy jako dárek zdarma
Dárek -  ořechy
Elixi
6.6.2018
Citrusový sprchový krém mě velmi zaujal svou krásnou, nijak nevtíravou vůní pomerančů a citronů, což je skvělé, protože nemám ráda příliš intenzivní vůně.
Weleda sprchové krémy citrus a levandule RECENZE
Bloggerka Lifeasiknowit_katka
10.07.2018
Od té doby, co užívám výrobek Křemelina, se velmi zlepšila kvalita mých nehtů, netrápí mě nadýmání, mám pravidelnou stolici a pociťuji, že mám více energie.
Allnature Křemelina RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Co vám budu povídat, Svačinka do mě zajela jak Němci do krytu, skvěle mě zasytila i bez jogurtu a splnila tak svůj účel.
Allnature Svačinky + Mrazem sušené ovoce RECENZE
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Na obou produktech se mi velmi líbí papírový obal, který skutečně oceňuji. Osobně miluji tyto papírové obaly, tímto mi značka Bo.ho doslova pohladila duši. Papírový obal navíc ještě více vyzdvihuje to, že se jedná o přírodní kosmetiku.
Přírodní dekorativní kosmetika Bo.ho RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Jestli mě lákají výživové doplňky na vlasy, bývají to vždy ty s obsahem kolagenu. Ten obsahuje i Clarie Beauty Hair, což je zcela přírodní produkt na podporu růstu vlasů.
EuropePharma Clarie beauty hair RECENZE
Blogerka Fairychain
05.04.2018
Doplněk stravy obsahuje 60 tablet, což znamená, že vám doplněk stravy vydrží na dva měsíce. Hlavní chloubou v tomto produktu je vitamin B5 (201% DDD) a vitamin B6 (288% DDD).
Allnature Hair formula 2G RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
20.3.2018
Zjistila jsem, že na provonění celé místnosti stačí pouze jedno krátké stříknutí. Vůně se rozptýlí a vydrží vonět dlouho.
Energy Spiron RECENZE
Lenka Tichá
20.3.2018
Alpecin posiluje vlasy přímo u kořínků, stimuluje vlasový růst, zabraňuje a zároveň předchází genetickému úbytku vlasů. Jak vyhovoval naší zákaznici? Dočtete se v recenzi.
Šampon Alpecin C1 na podporu růstu vlasů RECENZE
Radka Zapletalová
1.3.2018
Marilou BIO je značka, jejíž původ můžeme najít ve Francii a říká se, že francouzsky mají velmi rády svou kosmetiku. Ani se tomu nedivím. Marilou BIO je totiž 100% přírodní značka a jak má i v názvu, jedná se o bio kosmetiku.
Marilou BIO Sada pleťové kosmetiky RECENZE
Blogerka Bibiána Navrátil´s
26.2.2018
Účinný pomocník při potížích s ženskými reprodukčními orgány a hormonálním systémem.
Energy Gynex 30 ml RECENZE
Ludmila Prokopová
20.2.2018
Tento prášek má opravdu chuť jako zralé banány a podle mě je to jednoduché a přírodní ochucovadlo.
Allnature Banánový prášek BIO 200 g RECENZE
Blogerka Fairychain
15.2.2018
Dneska pro vás mám značku, která u nás není až tak rozšířená, ale podle mě je to velká škoda, protože bych ji zatím řadila mezi top 3 značky přírodní kosmetiky.
BO.HO kosmetika RECENZE
Blogerka The word od makeup
8.12.2017
Určitě ale mohu potvrdit, že je viditelné zlepšení stavu pokožky, která je hladká a zpevněná.
Eveline Slim Extreme 4D Gold sérum na hubnutí a tvarování 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
29.11.2017
Mrazem sušené ovoce mě natolik uchvátilo, že jsem se rozhodla mu věnovat samostatný článek.
Mrazem sušené ovoce Allnature RECENZE
Blogerka MaruškaVEG
6.11.2017
Musím uznat, že pudr bude vhodný pro ty ženy, co jim stačí jemné přepudrování a nepotřebují celodenní fixaci.
Pudr Beige diaphane Bo.ho 4,5 g a Lak na nehty Mystic Bo.ho 5 ml RECENZE
Blogerka Drews Beauty
3.11.2017
Musím ale uznat, že od té doby, co krém používám, sama cítím, že mám pleť hydratovanější ....
Arganový pleťový krém Diet Esthetic 50 ml  a Včelí krém proti vráskám Diet Esthetic 50 ml RECENZE
Blogerka Drews Beauty
2.11.2017
Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Olivia Garden: Hřeben Ceramic + Ion Supreme Combo Brush Pink RECENZE
Blogerka Beauty by K.
6.9.2017
Po použití je pokožka pěkně čistá, jemná a hladká a dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět.
Zuccari: Fordren Pancia Piatta Zuccari ploché břicho 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
5.9.2017
Na pleti jen lehce chladí, nezasychá, nemizí, nepne. Smýt jde snadno.
Pleťová maska s výtažky z moře pro regeneraci pleti Marilou BIO 75 ml RECENZE
Blogerka Na vlastní kůži
17.8.2017