RECENZE

Vybrat si produkt, který vám bude vyhovovat pouze podle popisku či obrázku, je někdy téměř nemožné, zvláště v oblasti kosmetiky a výživových doplňků. Proto pro vás ve spolupráci s odborníky, ale i nadšenými kvalitními blogery připravujeme nezávislé recenze, které vám pomůžou se zorientovat, zda je daný produkt pro vás vhodný či vám více bude vyhovovat jiný.

Autor
Zobrazit produkty
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Seřadit100 produktů
Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Olivia Garden: Hřeben Ceramic + Ion Supreme Combo Brush Pink RECENZE
Blogerka Beauty by K.
6.9.2017
Po použití je pokožka pěkně čistá, jemná a hladká a dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět.
Zuccari: Fordren Pancia Piatta Zuccari ploché břicho 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
5.9.2017
Chutnaly třešňové bonbony od značky Sanc Bernhard blogerce Beauty by K.?
Sanct Bernhard Bonbóny BIO třešeň 170 g RECENZE
Blogerka Beauty by K.
7.8.2017
Stíny jsou hedvábně lehoučké a lehce se nanášejí i jen tak prstem.
Oční stíny Boho green Bo.ho 2,5 g RECENZE
Blogerka Beauty by K.
1.8.2017
Je vyrobena na 100 % z přírodních ingrediencí, má hebkou krémovou texturu a poskytuje rtům hydrataci a vyživující péči.
Rtěnka Groseille Bo.ho 3,5 g RECENZE
Blogerka Beauty by K.
1.8.2017
Jemným způsobem umí tento produkt čistit pleť obličeje i očního okolí, pleť nedráždí a nevysušuje.
Micelární voda Dermedic Angio Preventi H2O 200 ml RECENZE
Blogerka FAIRYCHAIN
1.8.2017
Ocenila jsem jeho používání především na cestách, kde jím rychle uklidním sluncem podrážděnou a vysušenou pokožku.
Dermedic Linum Emolient Záchranný sprej na pokožku 200 ml RECENZE
Blogerka FAIRYCHAIN
1.8.2017
Po použití je pokožka pěkně čistá, jemná a hladká a dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět.
Šampon a sprchový gel s vůní vanilky a jablka Charlotte Family BIO 500 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
19.6.2017
Chválí si ho i moje mamka, která má už zralejší pleť.
Arganový krém proti vráskám Marilou BIO 50 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
6.6.2017